Dag 2 - min första kärlek

Min första Kärlek

Det var väl på dagis.. Så: "iiih, han sa hej till mig, jag är kär" eller? nej.. kanske inte.. men typ så.
sen började man skolan, då va nog min första kärlek Kevin. Jag tror jag va kär i honom i typ 3 år, jag var dock inte ensam, alla andra tjejer i klassen va också kär i honom. ;) men åren gick, och han blev aldrig kär i mig tillbax. så det va bara att glömma honom!
jag fick nog ganska många pojkvänner genom msn. haha, fast det funkade aldrig typ.. oliver, vinne, o.s.v.
Alla är mina goda vänner idag, inget mer!
sen blev det ju denhära riktiga kärleken, David.
allting började med att det va typ någon fadderdag på skolan, i december, så efter skolan väntade jag & några kompisar på ngt.. vettefan vad, och då kom david typ och började mula mig, och jaga mig med snö och så.
vi gjorde peace, och jag gick hem med mina vänner då och fick värsta idén att vi skulle börja fucka med honom. så jag fick hans nummer och började smsa lite sånna scary sms, typ "jag ser dig, jag vet vem du är, blablabla" och så ringer jag & mina vänner honom och så. tillslut kom han på att det va jag & vi började smsa vanligt.
vi bestämde att han, jag, hans polare & min polare skulle träffas på kvällen och kolla film. så alla 3 kom hem till mig och vi kollade lite skräckfilm. sen stack alla, och vi fortsatte att smsa.
detta fortsatte längre och längre, och jag kände på en gång att jag kunde lita på honom. så jag berättade saker jag aldrig hade berättat för någon förut.
jag började bråka med 2 av mina bästa vänner (fd) och han stöttade & försvarade mig hela tiden, och jag kände att jag började gilla honom mer och mer.
vi började umgås mer, först med våra vänner, och sen bara själva.
vi kollade alltid på skräckfilmer, eller kollade & kollade.. vi snackade mest, om allting mellan himmel och jord, han va min bästa vän.
och en gång när vi träffades så innan han skulle hem så strulade vi, jag blev helt varm i hela kroppen & kände att hjärtat slog en volt, och ringde rebecca direkt efter han hade stuckit och va riktigt glad!
den dagen vi blev tillsammans va vi på bio med våra vänner, vi hade käkat på BK minns jag, och sen handlat godis till bion, det va den filmen "Did you hear about the Morgans?"
och då va det en sån trailer som hade premiär om en månad (från den dagen) och då sa Kim (en av polarna) "haha, det är ju då ni har en månad" ,
och jag ba: "haha, ja eller hur".
jag minns att David kollade på mig och sa: "är du seriös?"
jag svarade: " ja, varför inte"
han log och kysste mig på munnen sen kollade han på mig och sa "mm, det 26 blir ett bra datum" och sen kysste han mig igen.
det va seriöst det bästa dagen i mitt liv. jag hade aldrig varit så lycklig. jag tyckte om honom såå mycket!!
vi fortsatte att smsa, och snacka i skolan och massa sånt. jag va så jävla lycklig.
och första gången han sa att han älskade mig. (han va även först med det)
det va hemma hos mig, och vi stod typ framför min säng, och han sa något typ: "blablabaa.. därför jag älskar dig"
jag ba: "vad sa du?"
han ba: "inget"
jag ba: "jo"
han ba: "att jag älskar dig"
jag lyste nog verkligen upp, fan va jag va kär i denna killen, det va fan helt sjukt, ALDRIG hade jag känt något liknande.
"jag älskar dig med" sa jag till honom och vi kysstes.
han va mitt allt, mitt liv, & jag älskade honom så jävla mycket. kunde göra allt för honom. jag blev helt knäckt varje gång vi bråkade, grät mer än jag någonsin hade gjort.
och sommaren, det va nog den bästa sommaren någonsin. fast började konstigt, mellan oss.
det va så att jag skulle till USA i 2 och en halv vecka och han skulle till Frankrike i 3 veckor.. och vi "skildes åt" som ovänner typ.. vi varken snackade, såg eller hörde av varandra på 5 och en halv vecka.. helt sjukt.
jag mådde skit inombords. men när vi väl båda va hemma träffades vi, och jag märkte verkligen hur sjukt mycket jag hade saknat honom.
vi hade så sjukt kul tillsammans. framförallt när mina stockholmskompisar va nere på besök. han va så jävla underbar, allt va perfekt!
men sen när skolan började ändrades allting typ.. vi försökte typ träffa varandra dom första veckorna.. snacka & sånt. men det bara sket sig tillslut. vi smsade kanske 1-2-3 dagar i veckan. snackade nästan aldrig i telefon. och träffades 0-1 gånger, om vi hade tur 2, men de va sällan.
jag mådde sämre och sämre, fick stöd av mina kompisar.. grät mer ofta.
det va en helg, då jag nästan aldrig hade mått så dåligt. jag fick en värsta blackout, visste inte vad jag skulle göra, ångest om något. bad allt och alla i min närvaro dra åt helvete.
jag minns att jag stack ut typ klockan elva på kvällen, utan reflexer och någonting, det va i oktober då och det va ju då så jävla mörkt. mina föräldrar ringde stup i kvarten, va riktigt jävla oroliga, och de gick tillslut själva ut i byn, och följde efter mig så jag kom hem säkert. jag va så arg, och ledsen. men de visste ingenting, men jag antar nu att de anade att det va något som hade hänt.
några dagar fick jag sedan just det smset "vi måste snacka" , och jag kände att jag bara dog och började gråta på en gång, mådde illa, ville spy, jag sprang in på toan för att mina föräldrar inte skulle höra. men det gick inte. jag va så otroligt sårad, och visste inte var jag skulle ta vägen. jag kom ut från toan och hörde att mamma pratade med mig, när hon vände sig om och såg att jag grät så sprang hon fram till mig och kramade om mig, hon hade fattat hela tiden.
min bror och pappa kom, och alla satt där, och bara va tysta, lyssnade på när jag grät. har faktiskt aldrig gråtit inför hela min familj såhär.. jag har nog aldrig gråtit såhär förut..
han och jag träffades dagen efter, och han förklarade varför det va som det va. och vad han ville. jag grät. ville säga så jävla mycket, allting som jag tyckte och tänkte, exakt allt. men det gick fan inte. fick inte fram ett ända ord. jag va så chockad typ, stum.. vet inte.. det va hemskt. den 20de oktober 2010, den värsta dagen i mitt liv. jag förlorade honom, min pojkvän, min bästa vän, mitt allt.
jag hade nog aldrig mått så dåligt.. visste inte vad jag skulle ta mig till, gick inte till skolan, skrattade inte, gjorde ingenting.. jag åt inte på 4 dagar.. jag grät på Maddys fest som va 3 dagar efter.. ingen visste någonting, ingen visste hur det kändes. jag hade mina vänners tröst, och dom fanns vid mig, men dom visste inte hur det kändes, jag älskar er, tack!
idag pratar vi knappt.. kanske ett sms då och då.. kommenterar varandras facebook.. men inget annat.
jag försöker glömma. men det är omöjligt. alla minnen, bilder, månader, allting.. det finns liksom alltid kvar, och ibland kollar jag in på mina gamla bilder.
jag kan ibland fortfarande inte förstå. men man får egentligen bara ta det, hur ont det än gör, och hur länge man än gråter. och tro mig, jag gråter fortfarande, mot min vilja. jag gråter just nu när jag skriver detta.
26/1 - 20/10


den bästa sommaren, då allting va perfekt.

första bilden vi tog tillsammans, den dagen vi blev tillsammans.


min dopdag


det blev en jävla massa text, hoppas ni står ut och ändå läser. jag har skrivit detta i ca 2 timmar..


mat

ska bara göra mat, sen skriver jag Dag 2 !

söderslätt, here i come

tjo. har inte hunnit blogga, ska lägga ut videoinlägg av josse sen, & sen skriva om min första kärlek!
men nu drar jag & rebecca på öppethus hos söderslättsgymnasiet, vi hörs sen. puss!
OUTFIT!

shrek = awesome

HAHAHA, jag älskar Shrek :D fyfan va balla filmer helt seriöst, kollar tvåan nu. sen ska jag kolla trean, kollade fyran innan så får väl kolla ettan då. hhihih, favoriten är fan Donkey hihihihihihih. nu ska jag kolla vidare. & ta ngt att dricka, puss :)
aaawwweeesssoommmee (Y)

just nu


shrek & litta sms med trevliga folk, får mig på bättre humör.

dag 1 - om mig

härmar rebecca lite nuuuu... 
och detta är fan inte för att "skryta". detta är sanning :)

född den 13 augusti 1995, haha, var försenad.. som vanligt. jag är ett andra barn, har en bror på 19 år, han är alltså 4 år äldre än mig. jag är väl en vanlig unge, men ändå inte.. jag vet inte? hur kan man beskriva min barndom?
jag har alltid, sedan liten, varit intresserad av musik. haha, jag vet att vi har en film någonstans där jag sitter och sjunger "im a big big girl" hahaha, och sen börjar tjoa när farmor & farfar kommer på besök.
har även sen liten alltid varit pratglad, sprallig. alltid när mina föräldrar pratade i telefon skulle jag också göra det. jag hade alltid dansuppvisningar på dagis, sprang runt och hoppade. men var också riktigt blyg. man kan kanske inte tro det först.. men jag är än idag också jätteblyg.. :$
jag har alltid varit mycket för dockor. hade massor av barbies, bratz och även min brors action man dockor, som jag lekte runt med i mitt hus, i klädkammaren, toan, vinden. jag tog dom på resor med den rosa barbie bilen ;) beroende av nappar va jag med, hade nog 4 stycken om mamma inte ljuger.. en i munnen, en till varsen kind & en till näsan.. HAHAHAHA
när jag sen började skolan kände jag ingen eftersom jag hade gått på privatdagis. så jag lärde känna alla och så. blev bästa vän med en tjej i min klass som heter sara, vi gjorde allt tillsammans, kanske för att vi va dom ända tjejerna i vår klass, vi va 6 killar & 2 tjejer. och sara va nästan alltid sjuk.. stackars mig om något? :(
vi slog ihop våra klasser med en annan klass. och blev då väldigt många fler tjejer.. och då började allting med kill & tjejbaciller, avundsjuka & massa sånt.. jag känner nu att jag va en (ursäkta) jävla bitch som liten. det va många som ville vara med mig och så.. jag tog nog åt mig för mycket.. och det slutade med att vår lärare Petra tog ut alla tjejer för att det hade blivit för mycket.. ångrar mig mycket idag för allting som hände.. men, man får tänka att hade inte det hänt hade jag kanske inte varit den personen jag är idag?

NU

idag är jag 15 år.
haha, jag är fortfarande lika pratglad och sprallig som jag va när jag va liten. jag älskar att uppträda, vara rolig och bjuda på mig själv. jag har en röst som folk hör, och jag gillar det!
jag går i 9an nu, alltså är det snart dags för gymnasiet och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska välja. mina lärare säger en sak, föräldrarna en sak, vännerna en sak & jag har själv ingen jävla aning. det är fan riktigt svårt? jag ska välja min framtid.. det är inte världens lättaste grej. jag vill liksom variera och tycka att det är roligt det som jag håller på med. inte välja det för att det är bra betalt eller för att mina föräldrar vill det. så vi får helt enkelt se? lättare blir det inte.. eller?
just nu försöker jag leva på den positiva sidan, även fall jag själv gör det svårt för mig. jag har varit i många depp perioder, gjort fel, ångrat mig och gråtit så jag inte vet var jag ska ta vägen, vilket gör mig osäker.
men för det mesta är jag riktigt positiv, bjuder på mig själv, är helt enkelt en jävligt glad tjej, och det är fan riktigt awesome!
mitt musikintresse sitter också kvar som fan! idag sjuger jag och spelar piano. jag får alltid mycket beröm av min pianolärare, vänner och min familj. och det gör mig stark!

faktiskt smart

Hallå! Har precis kommit hem från ett besök på sundsgymnasiet. riktigt chill skola.. men jag vet fortfarande inte om jag ska gå där..

I alla fall.. Nu är jag hemma & har precis ätit clementin.

Eftersom att alla bloggare gör dethär, thirty days, så tänkte jag också börja med det.. eller inte bara, men jag har typ 0 inspiration & dethär kan väl ändå vara roligt att läsa om.. right? :) så vi kör ett försök.. tror jag börjar idag.. vi får se.


Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


första advent

just det , idag är det ju första advent. & det firas med att rebecca kommer på besök. vet inte riktigt vad vi ska hitta på.. men det blir väl något skojigt :D fredrik & erik skulle egentligen också komma hit, men dom hade ingen skjuts.. så man får väl träffa dom någon annan dag ist ;) men nu ska jag ner & äta lite.

glad första advent allihopa.


gårdagens outfit

armband - HM, ring på ringfinger - HM, ring på pekfinger - från David
ring på pekfinger - systrarna grene, ring på ringfinger - HM

thanksgiving

marshmallow gratäng
turkey
sötpotatismos
HAPPY THANKSGIVING!

update

tjo. strömmen gick i hela kvarteret innan, så jag fick fixa mig i mörket med typ massa ljus överallt. mysigt ;)
men nu sitter jag i Lomma, är här och firar thanksgiving, min familj och den familjen vi är hos firar thanskgiving varje år.
men nu ska vi kolla på How I Met Your Mother och sen bada bubbebad. Bilder kommer imorgon. kyss!

rubrik

är sååååå trött. helt seriöst. josse & malin gick för kanske en halvtimme sen elr ngt :) och gårdagen va riktigt awesome. :D
vi kom till vellinge typ halv 6, och blev lurade på att villan va stängd, så vi stack till macki och va där i typ.. 2 timmar elr ngt. kollade på film&så, provade hans "gymsaker" med, fan jag är grym på sånt :D
iaf, vi stack till villan sen, där va även selom & massa andra. vi spelade fifa 10 & cs, och sånt bollspel där man styr gubbarna, vettefan vad det heter. :o
mamma&pappa kom och hämtade oss vid halv 11, sån jävla snökaos, därför så tidigt.
vi tog lite bilder & så, käkade några mackor sen somande vi :)
och imorse gjorde vi amerikanska pannkakor , sånna små och tjocka, och sen kollade vi på skräckfilm. fyfan. dog lite där :( vi hörs senare. nu ska jag städa och ändra bloggen :D puss ♥
några söta bilder från inatt. kyss

@vellinge, soooon

tjobalu!
sitter in my room with malin, och josse är ute på dasset ;) vi har precis fixat oss och snart kommer josses mamma och kör oss till vellinge, :)
gårdagen va riktigt rolig, det va ju dans med alla 9or i kommunen, riiiktigt ball. jossan, maddy & jag fixade oss hos mig.
men nuuu ska vi äta pizza :d malin & josse sover här sen, göttans, puss!
2 bilder från gårdagen, puss!
outiften från igår kommer kanske imon.. men bara kanske ;)

shopping x 2

ögonskugga - HM
Ringar x2 + klämmor - HM

halsband x2 - BIKBOK

ring, örhänge & armband - GULDFYND

haaaj. stack till stan idag med, dirr efter skolan med jossan, så sjuuukt kul hade vi. hahaha, vi gick runt och snackade stockholmska i hela malmö, SKIT HÖGT! alla glodde som fan ;)
ääh, aja, fyndade som fan, hade värsta paniken på att inte hitta ngt till imorgon :o men det gjorde jag, och är så fett jävla nöjd.
längtar som fan till dansen, vi övade idag med södervång på att dansa vals, foxtrot & bugg, det gick väl lite sisådär.. ;)
kom hem för typ en timme sen, är helt slut.. har läst igenom HKn också, tror jag kan det nu.
nä, nu ska jag fan sova. GODNATT!


alla barn gillar brandövningar

ist för de 3 musketörerna, blir det: de 3 IDIOTERNA

shopping

Borste - KICKS
strumpbyxor - LINDEX
ögonbrynsknivar - KICKS
mössa - LINDEX
i påsen finns en klänning från veromoda. ska ha den på dansen på torsdag. ni får se den då :D

hej.
stack direkt till stan efter skolan, mamma & max hämtade mig på skolan då :)
vi åkte till mobilia, jag köpte då allt över, klänningen visar jag somsagt på torsdag. vi mötte mina kusiner & moster på mobilia, längesedan sist. och vi lyckade faktiskt övertyga mamma om burger king, helt otroligt :o
när jag kom hem så gick jag direkt upp & började plugga HK, prov på torsdag.
men nu är jag klar, så nu är det film. sen sova!

john bauer

har precis käkat med familjen, nu ska jag fortsätta plugga HK, prov på torsdag.
va somsagt på JB (John Bauer) gymnasiumet innan idag, riktigt fin skola. Hittade ett program som jag verkligen funderar på nu, Media och Journalistik. Hmm.. är inte riktigt säker än.. finns ju andra skolor också såklart, men eftersom att denna är den ända så har denna nappat.
men nu ska jag gå in i gästrummet och frysa röven av mig.. awesome! hoppas ni har en bättre och varmare kväll, puss.


eftersom jag sitter vid brorsans dator så blev det en USA bild, när vi åker en riiiktigt awesome bergochdalbana, hittar ni oss?

nu drar jag..

.. till JB, PUSS!
kvällens outfit; halsduk MQ, tröja GINA & jeans GINA.

me 2day

14:00, hemma!
dagen gick riktigt snabbt känns det som, slutade klockan ett. så nu är jag hemma, har hunnit dricka ett glas saft också :D mumsigt!
iaf.. ska väl plugga lite engelska snart, eller kolla på en film.. filmen är fan mer lockande.. hmmm...
senare idag drar man på studiebesök på John Bauer skolan med Carro, Maddy & Josse vad jag vet. såå vi hörs senare. puss !
skjorta HM, linne & jeans GINA.

-

med denna underbara låt, säger jag godnatt ♥

jävla blogg

tja! sorry att jag inte har uppdaterat, men det har inte gått att gå in på min blogg? jag vet inte precis varför, men nu funkar det igen iaf. :)
iaf. jag har precis ätit en riktigt god middag med familjen, och nu ska vi se på film tillsammans. mysigt ♥
helgen har varit riktigt awesome, trots allting som har hänt, det jobbiga är att allt är missförstånd. älskar dig josse!
men nu ropar dom där nere, vi hörs! puss.
incident från jossan i fredags.. ;)
cs-nörd, simon!
fredrik som inte vill vara med på bild.

söndagsmiddag med familjen ♥


kurrig i magen

tjabba! kom precis hem. stack somsagt upp till skolan. träffade jonte & isak påvägen så vi stack hem till jonte.
sen stack vi upp till hallen igen, och där va b.la. kekke, pontus, vinne & massa andra. supertrevligt. senare kom jossan också. så vi kollade på några matcher & så. massa hände typ. sen stack josse hem, & då stack jag och jonte också. han följde mig hem, så gulligt, sen stannade vi och snackade i typ en timme om allt mellan himmel och jord.
men nu är jag hemma iaf. ska käka lite nu, så om en timme kommer josse hit, så vi fixar oss här, sen drar vi till vellinge, träffar nog fredrik lite, och sen kanske selom och några andra, vi får se :)
ha en mysig lördag, för det ska jag! puss ♥
man kan inget annat än att älska den bruden !

im up

godmorgon, eller ja, har faktiskt varit vaken i typ 2 timmar.  jag & jossan vaknade vid tio tiden, hon stack hem direkt för hon skulle på träning vid tolv. så nu sitter jag här in my room, är fortfarande skittrött, den jäveln tog allt täcke :(
men jag får väl lyfta på röven & fixa mig, sen dra till skolan där jonte och några andra boys är, ska försöka tvinga med kevin också. vi hörs senare, puss!
babe & jag igår.
love u

long time!

TJA!
är med jossan hemma hos moi nu, har precis fixat mig, hon håller fortfarande på, seg jävla tjej ;)
iaf, ikväll drar vi till vellinge tror jag, träffar fredrik & några andra om jag inte är helt fel på det :) riktigt chill.
sen sover josse här. vi ska försöka fota ikv, hahaha, aja. ska ta lite outfitbilder tror jag, om jag hinner.
vi hörs senare, PUSS!!
jag & baby förra helgen ♥

pluggaplugga

under idag & imorgon kommer jag nog inte uppdatera så mycket eftersom jag har både prov imorgon & på fredag och jag måste verkligen plugga på dom, annars sänker jag mig i matte & no, och det pallar jag inte. så just nu lägger jag bloggen åt sidan.

men jag kan ändå skriva lite om min dag, eftersom jag har tagit paus med pluggandet.
skolan har iaf varit riktigt nais.. har haft 3 riktiga lektioner idag. vi hade idrott, no och spanska.
på idrotten faceplantade jag ner i en matta eftersom jag inte vågar göra vålter.
på NOn kollade vi film.
och på spanskan kollade vi också film. riktigt chill, seriöst. sen hade vi elevensval, vilket är lucia & matte.
slutade en kvart tidigare, och blev ramad av pontus h hem, så jävla läskigt, satt på styret eftersom han inte har en pakethållare... scarrryy
när jag kom hem somnade jag. efter 1 och en halv timme ringer josse och väcker mig, och då går jag upp & pluggar.
så.. det har varit min dag.. har ätit också :) chili con carne, muuumms..
men nu ska jag nog plugga vidare, sen sätta igång en film, ha en mysig dag, ska försöka uppdatera lite imorgon med. puss ♥


5 stenciler till matten..

jag just nu, lite jävla random, i min rosa tjocktröja från GAP i New Jersey & rosa mjukisbyxor från BIKBOK

bild som farsan har tagit, vi stod högst upp i Empire State Building i NY, ganska coolt ändå..

glömde att berätta att jag har inget internet i mitt rum, därför sitter jag på Maxs :(
oooh, nu luktar det popcorn, adios!

sitter och...

... kollar på parlamentet och äter godis, fett skönt, och sen är det plugga matte & no :( men nuuu njuter  vi iaf (Y)


mina nya skor

köpte somsagt ett par uggs igår. i just love them, seriöst. har haft 2 andra par från din sko, sånt skit jämfört med eurosko där jag köpte mina. 600 svenska riksdaler om jag inte är helt fel på det :) AWESOME!

trötter + outfit

tjobalu. har inte riktigt varit in the mood för att blogga idag, har fortfarande sprängande huvudvärk & mår apeilla :(
så jag kör bara en snabb update nu. kom hem efter en kort skoldag med becci, vi pluggade lite. hon stack hem. jag somnade.
så nu är vi här, awesome. nä, men ska nog ta upp litta chips, en läsk och sätta mig inne på broderns rum och kolla på fotbollsgalan. puss ♥
kofta: brors, linne: HM, jeans: GINA, halsband: GLITTER

.

ååh, är så jävla trött. så vet inte riktigt vad jag ska skriva om. men just nu ser jag på Wild Child & har sån fet jävla huvudvärk.
köpte ett par Uggs, mörksljusbruna, i stan idag, stack på piano direkt efter det. och nu sitter jag här, mår apa..
ska väl snart gå ner och ta något att dricka, blir väl en billig variation av Coca Cola ;) haha, hejdå.
i ♥ beccibög

nu drar jag till stan
PUSS

ögonvärk

GODMORGON.
vaknade för ungefär en timme sen elr ngt, sov nästan 12 timmar, så jävla skönt. men nu är jag vaken, fortfarande skit trött. men iaf.. dagen består väl av piano & plugga.. yeay, vet inte mer annars. har ju 2 prov + en inlämning i veckan, skjut mig? ja tack gärna. men iaf, nu är JOCKE & JONTE äntligen hemma, så jävla roligt, fett tomt utan dom! :o men jajaja, ska krama dom imorgon :D vi hörs senare, när jag har ngt intressant att berätta om. ;) ciao (K)
kan ni gissa hur mycket man har saknat dom här 2 ? :o

HAHHA

NATTHUMOR, SÅ JÄVLA KLOCKRENT!

gårdagen i bilder


nu ska vi..

.. jag & sara, ut och röja i ingelstaden. lägger in bilderna från igår när jag kommer hem sen :) ciao!
2 söta bilder från igår ♥

awesome dag/kväll/natt/morgon

tjooo. sorry för bara ett inlägg igår, men jag hade fullt upp.
josse kom strax efter inlägget och då stack becci. Så jag & jossan fixade oss, tog massa bilder & packade, sen drog vi till maddy.
vi beställde pizza, sen kom alla andra vilka var: pontus a, vinne, kevin m, kevin o, simon, arvid, rebecca, sara & caroline.
det blev dans, sanning eller konka, film, nattamad & massa annat, riktigt fett jävla skoj seriöst. sen blev det lite med känslor och så, och allting blev uppochner, inochut :(
vaknade vid tio imorse av att jag svettades ihjäl, så jävla varmt de va. kollade på film, maddy, jag, arvid, pontus & kevin o. maddy mamma gjorde frukost till oss, så jävla gulligt.
strax därefter kom Max och hämtade mig. så nu är jag hemma & kollar på film, är helt slut efter igår, så ska duscha och sova lite, sen kommer sara hit :)
hahahah, oj vad mycket jävla text det blev nu, men aja, det va min kväll iallafall, ni får kanske bilder senare :D ciao! (K)
jag & josse innan, precis färdigfixade.
jag älskar dig min fina vän ♥

xtremt

tjobalu, nu är jag hemma igen.. gosh, dagen har gått jättesnabbt :o idrotten va riktigt awesome även fall jag höll på att skita på mig när vi skulle göra volter och kullerbyttor och sånt skit :o men även kissa på mig när Maddy faceplanta ;)
nu är jag med Rebecca, och vi gör inget.. Jo, jag sitter vid Max dator & hon vid min, och vi skriver till varandra på facebook. sån fin vänskap.... :D
ikväll drar vi till Maddy med Jossan och så kommer massa andra folk med, awesome, sover där med , myyysigt. :$


några extremt fina bilder vi tog precis ;)

morgoninlägg

TJAAA! omg , jag har hunnit göra ett morgon inlägg, första gången tyyp :o haha, jaja, idag slutar jag två, tror Rebecca skulle följa med mig hem senare, inget bestämt ;) ikväll blir det Maddy, & i skolan blir det inlämning & redovisning. Men nu måste jag kila, börjar om 5 minuter! cciao & PUSS!


dagens. sorry för suddig bild

facelook

NO

har suttit sen halv nio och pluggat på min jävla no, jag har en redovisning imorgon, jag & 1 till är den ända som ska göra det eftersom vi är sega, efterblivna retards som inte har gjort det.
sååå nu sitter jag och skriver allt jag vet om proteinpulver, vilket är INGENTING, WTF? :( skitmögbajs!
men imorgon är det fredag, redan :o tiden går snabbt när man har roligt *harkel* . jaja, tror jag ska hem till Maddy imorgon kväll med lite folk, och sen på lördag blir det träffa Sara, och sen söndag spela piano. full fart i livet här ja!
men nu ska jag plugga vidare, harebra! cciao
HAHAH, bara för att jag saknar mina bögar :( ♥

paketetdomhär örhängena fanns i det till paketet som jag fick av farmors syster Siv :) riktigt fina om ni frågar mig ♥

hiss / diss ?

hade diadem idag, brukar aldrig ha det på mig, vad tycker ni? hiss eller diss?


"paket"

fick ett litet paket av mamma som hon hämtade av farmor innan, som farmor hade fått av sin syster Siv, och Siv ville ge mig det för att hon tyckte att jag sjöng bra på sin/farmors mammas begravning.


undrar vad som finns i? kommer i ett annat inlägg ♥
dagens

tröja, KAPPAHL & jeans, GINA

sara, rebecca & mickymus

tja. nu sitter jag i skolan, har precis käkat spya med knäckebröd, helt seriöst. fyfan! snart ska jag ha HK, och det är väl.. yeay ? men aja, detta va bara sån liten snabb update bara för att liksom, well, that's awesome!

oöidzrb
bara för att jag saknar sommaren :(

och med dethär säger jag godnatt

 

sjuuuukt snygga underkläder :o
godnatt


jag är med i

tjoooo!
nu är det så att jag är med i veckans blogg på: http://paulinaaz.blogg.se/ för att man skulle vara med så va jag tvungen att skriva något crazy inlägg om att jag är med i tävlingen. och nuu har jag gjort det så.. skit bra , då är mitt arbete klart ;) adios!
DA BLOGG !!

tjugonde november

t-shirt: HM & jeans: GINA.

några pics jag tog


ända seriösa.. och den blev liiiite, inte mycket, jo, nä, typ, eller, nja.. jo lite.. miffad.

jag hade 0 inspiration och va bara tvungen att måla över gammalt skit

mirakelpiller, mums !

vadå kanintänder?

höll mitt ord, fanta (Y)

MUUMMSS

torra läppar

armbandet jag fick av pontus :)

"om du är biffigare.. äh, om du är biffig så lägg in denhär bilden på din blogg"

kan fan inte fatta att jag pallade skriva något under varje bild. :o


man kan inget annat än att älska ulrik?


nu ska jag..

.. hämta en fanta, poppa lite popcorn, kissa & sätta igång "Scooby-Doo Camp Scare"  hihi. perfect night, och sen plugga -.-
fred är ändå ganska charmig med sitt blonda elvis hår..
och daphne är fan en ginger, har aldrig tänkt på det :o

4 bilder från halloween

b1. folk
b2. elias & elias
b3. pålsson & karro
b4. elias, bea, jag, curre & greve homo som blir buren.
HAHAHAHA, på min skola så betyder b1, b2 osv. något helt annat ^^

happily ever after?

hittade dehär bilderna på en annan blogg.
"and they lived happily ever after.. or not?"

2 och en halv timme

tja.. fyfan vad jag är trött. har pluggat i ca 2 OCH EN HALV TIMME, WTF OMG! matte, so & no.. mm, med hjälp av pappa, TAACK!!
så är helt jävla väck i huvudet, kan knappt skriva, skriver fel hela tiden. så.. in på skype, sätt igång film, av med smink! awesome, puss!
my paradise

en vanlig skoldag

sötaste paret, ever, dom vill bara inte inse det själv ;)
http://josefiinelorentzon.devote.se/
"jag är en liten fjärilslarv...."

redovisning om praon.

jag idag

tjolahopp. kom nästan precis hem från jossan, vi gjorde inget särskilt, typ.. sov? mohii! och nu ska jag se "Ung & Bortskämd"
jaaahhaaa... hmm.. funderar på vad jag ska skriva om.. har 0 inspiration, vill göra om bloggen med, har en bra idé till header.. men vet inte riktigt ;) måste ta en snack med fotografen, caroline ! aja.. lägger ut lite bilder senare från skolan. vi hörs då. ciao! (K)

me today.
tights: CUBUS, linne: GINA, tjocktröja: GAP

my CHOICE

hissar
Killkompisar - på ungefär 2-3 veckor har jag kommit så jävla nära massa goa pojkar, skaffat äkta vänskap. fan, dom är inte så farliga som jag trodde, riktiga vänner, bästa vänner. som alltid finns för en, dom förstår mer än man tror. man kan verkligen lita på dom, och inte.. ja.. då kickar man dom på kulorna (Y)
Halsduk - så riiiktigt chill, framförallt nu på vintern, har just precis just nu på mig en tjock gosig halsduk från gina, love it seriöst. och fall man inte är alls fixad, osminkad och kammad och så, tänker halsduken ens huvud, awesome right?
Kompisars bloggar - sant faktiskt.. det finns jävligt många som inte tycker om sånna amatör bloggar och så. jag tycker precis tvärt emot, dom är riktigt awesome. det är mycket roligare att läsa om någon tjej som seriöst KÄMPAR, och inte hämtar ut paket och förstorar pattarna stup i kvarten.. så, fler kompisar borde bloggar, då blir det inte så jävla mycket glitter och glamour, pattar & skor ;)

ULRIK - asså, är han inte bara så jävla awesome, "En Vanlig Dag" . GAAASSH, älskar låten. först va det liksom.. " men euw, omg, töönt, böög, fjortislåt" men nu är det liksom "TACK JOSSAN FÖR ATT DU VISA DENNA LILLE PÅG"
dissar

OnödigaFacebookStatusar - haha.. men ni vet sånna "hej. nu är jag inne på bdb, msn, fb, oj kolla, där kom min katt. hejdå <333333333333" WTF?! HAHA, nej men seriöst. så jävla jobbigt, vem fan bryr sig liksom? seriöst!! HAHAHA! så jäävla onödigt ;)
Sean Banans "Puss Puss" - förlåt, men är jag den ända som tycker den är riktigt dålig, haha, sån jävla lame låt. asså, "Skaka Rumpa", den är ju så riktigt jävla bra, kör den MINST 5 gånger på varje fest, ;) men puss puss, man kan ju inte ens dansa till den? sorry, men puss pussa min BAK! (K)
Kissie - behöver jag ens skriva något mer? jag BRUKADE tycka hon va ball, liksom kör sitt race, men nu, vafan, jävla äcklig brud. riktigt jobbig med. haha, hon är något som man kallar SKRYTMÅNS, -.- ooooccchhh hon redigerar alla sina jävla bilder, palllaaa?!
är inte förresten Kissie med "Puss Puss" musikvideo? HAHAHAHAHA!!
oocch med detta säger jag, godnatt, sov sött, dröm om alla småkryp du mött!

i en rosa mjukisdräcktjag just nu. sitter på min broders rum i väntan på att pappa ska fixa min webbkamera, hoppas det funkar. :)

bara för att

denna är jävligt klockren ^^

-

ville inte göra dig besviken.

home atlast

tjooo, nu är jag hemma igen. det blev en 25 minutare på vanningen, riktigt chill, burn (Y)
carro körde mig hem, så nu är jag hemma, kom hem för typ en kvart-halvtimme sen. tror jag ska gå ner och äta glass till desperate housewives, riktigt awesome. ha en bra måndag så kommer kanske outfit senare, ciao (K)
dethär hade fan inte suttit fel nu ;)

@school

tjabba, sitter här med vimse och har svenska, skriver om någon. eftersom jag inte hinner uppdatera efter skolan så skriver jag lite nu.
jag och carro ska iväg och sola efter skolan, sen ska jag nog bara plugga eller träffa någon mupp, vem vet. vi hörs när jag är hemma igen, ciao (K)
bilder från filmkvällen @ moi

inspiration


I never thought I'd fall for you as hard as I did
You got me thinkin' bout our life our house and kids, yeah
Every mornin' I look at you and smile
'Cause boy you came around and you knocked me down
Knocked me down

outfit @ halloweenfest


legally blond, NOT

tjo! just nu kollar jag på legally blond & äter glass. träffade pontus h innan idag, riktigt awesome, har inte träffat han på aplänge känns det som. han kom vid tre tiden kanske, då gick vi ut , och nu har han precis dragit hem :)
imorgon är det skola igen, woho liksom, nä, men det ska väl ändå bli kul, efter skolan ska jag & carro dra och sola med!
nu ska jag måla naglarna, och sen träffa becci tror jag :) see yaa! (K)
malin & pontus för någon vecka sen, mitt i natten ;)

ice ice, ice cream

tja bloggen. nu är jag glad igen. sitter vid Max macbook, därför webb bilder, smart man är va? dock är det jävligt komplicerat att skriva på denna manick, eftersom han har typ bajsat på tangentbordet, och det är ingen sån som rättstavar en så jag vet inte om jag stavar rätt ? ;)

men iaf. nu har jag precis kollat på brossan musikvideo. så snart ska jag pallra mig in i mitt rum & kolla på Toy Story 3 och äta lite glass, yummie ! vi höres senare. pusssiii


ice cream (Y)

såhär ser mitt hår ut efter att ha sovit med en massa hårspray och "mous" ni vet sånt vitt skum som är klibbigt?

depp

haj, kom hem från bea för ett tag sen. hon hade sån halloween fest, min förklädnad kommer imorgon, jag va ett lik ;)
nu ska jag sätta på en film och sen sova. imorgon har jag fullt upp..... eller inte.. iaf , är inte på allt bra humör, läs rubrik. ciao! (K)

strangers

tja, vaknade för en timme sen typ bredvid robin & maddy ;) dom 2, kevin & sebbe sov här eftersom dom inte vågade åka hem igår.
chickens, hade filmkväll här med dom 4a, carro, arvid & becci med, svinball, det blev typ 4-5 skräckfilmer.. snacka om rädsla!
men nu ska vi nog se en film som heter "the Strangers" och maddy ska hem nu ;) antar att vi käkar frulle snart också.. ciao! (K)
the twins, kevin & robin

rebecca är bäst

heeeeejsan.
detta är inte alls Rebecca som skriver.
Men ni vet ju redan att Ida & Rebecca är bästigast.
Kram Spöket Laban.

folk säger att jag har långa fingrar...

... stämmer det?tänk att...

... man hade på sig sånt här :o


randiga byxor, 500 spänn om jag inte minns fel, använde dom 1-2 ggr....

kjol från USA 2004.. omg

långkjol.. står på tå, därför riktigt konstig bild >.<


farsans målarbyxor.. moahah, dom va riktigt awesome faktiskt.. men dock en massa hål överallt..

just get back up, when it knocks you down

tja. vaknade för typ en timme sen eller något, men är fortfarande supertrött. gårdagen va först sorglig, men sen superawesome!
de va filmkväll hos tvillingarna med maddy, arvid, carro, sebbe & simon :) supermysigt, mycket skräck & skratt, även skrorr...
iaf, nu har jag brist på "fantasi" så jag ska ta massa gamla kläder och göra om dom tror jag, mamma kommer dock döda mig..
men skit samma, har inget roligt i garderoben, ska ta ett par byxor från brossar, moahaha!
kvällen kommer nog spenderas med samma personer som igår :) fast vet inte var, när och hur. men ha de awesome!
just nu, crazy som vanligt.

bilder med stockholmarna

solade solarium för första gången i mitt liv, fett läskigt ! ;o
värsta randen + låg på skuldran, så den blev helt fuckat röd , skit läskigt :o
bruuuuun ♥
på flygplatsen, när dom skulle hem :(

back on track

tja! nu blir det uppdatering som vanligt, stockholmarna har stuckit. dom stack vid tre idag, saknar dom redan, så jäkla tomt i huset! :(:(
har typ sjukt jävla tråkigt, sitter bara och tänker på allt och alla, fan eller vad? så jävla mycket har hänt dom här dagarna.. helt sjukt!
men vafan, man får ta det som kommer, pallar inte ta skit typ.. ska bara stänga av allting som har med det hära att göra. vi hörs, (K)
bild från exakt ett år sedan. fyfan va sliten jag va, hade sovit hos sara i typ 5 dagar.

seg

tja, lollo & nike (stockholmarna) kom idag, drf ingen uppdatering. dom stannar här tills torsdag, så fram tills dess , riktigt dålig uppdatering.
ikväll träffade vi massa folk på ngn random lekplats i ingelstad, super "mysigt". massa gamla vänner :)
vi stannade fram tills typ elva, halv tolv, påvägen hem träffade vi David & Emil, snackade lite med dom och så.
när vi kom hem somnade jag på en gång, så jävla trött, men nu är jag vaken & det är lollo som sover ;)
men vi väcker henne, tar fram godis & läsk + en bra film, perfekt! höres när vi höres  , ciaaaoo! :*

RSS 2.0