Grattis älskade mamma

Grattis på födelsedagen min underbara mor!
Vet att du läser min blogg det är därför jag skriver detta här ;)
Tacj för allting du har gjort för mig, du är det finaste jag vet.
Jag älskar dig! ♥





läxa

skolan gick hyffsat fort faktiskt! hände inte så mycket, snackade med hemkundskapsläraren om hur inlämningen skulle vara & så, skitbra !
somnade när jag kom hem, sov i ca en timme eller något. nu är jag vid datorn och ska göra klart hemkunskapen och sen SOn, yes! nä nu ska jag hämta lite kex och ost, vi hörs när jag är klar, vilket jag hoppas är snart vafan! :(
PUSS!
mina babes, fyfan va jag saknar er !

jobb i början eller inte?

sitter i mitt vardagsrum och kollar på så ska det låta med min pappa. kollar igenom sommarjobb också, och ska skriva på lite papper också. måste bestämma mig om jag ska med till Alperna med familjen i sommar och vandra, eller om jag ska stanna hemma och jobba, så jag har cash till resten av sommaren. jag tänker liksom att jag vill jobba i början av sommaren så jag har cash till resten av sommaren, det tycker jag låter jäkligt bra!
men nu kommer min pappa och säger att vi ska till Alperna då, men att vi inte har bokat biljetterna än. Varför kan vi inte åka tidigare då va? Heeeeelt seriöst! börjar få lite ångest nu, ska ta ett snack med mamma sen när hon kommer hem, så vi kanske kan ändra datumet till antingen senare eller tidigare.. fan också!
och nu hade jag tänkt gå ut och sola samtidigt som jag skulle göra läxan, MEN NÄÄÄ, för nu har solen gått i moln. fyfan alltså , detta är verkligen min dag , verkligen, NOT!
vi hörs när jag är på lite bättre humör, ååhhh!!!
bild ifrån 2003!

film

nu ska jag sätta igång en film och somna till den :)
har enormt chill skoldag imorgon, har bara idrott, NO & spanska. sen är det elevensval i 2 timmar, jäkla soft alltså! :D
men sen blir det hem och plugga.. inte lika soft kan jag säga :( men om det är lika fint väder som det va idag kan jag göra läxan ute ! woho, jobba på brännan samtidigt ;) jajajajaja. nu ska jag ta av sminket och smörja in mitt ansikte eftersom min hud har blivit jättetorr, så godnatt !

mitt saknade hiphopcrew!


bra uppdatering?

pff. eller inte! men har varit trött idag med så jaaaa. :(
men iaf. va ju på kockums idag med högstadiet, riktigt chill va de! :)
när jag kom hem satte jag igång lite film & så, somnade till den. och nu sitter jag och pluggar hemkundskap, och ska snart ta och göra tomatsoppa med makaroner, är riiiiiiktigt sugen på de! yuuummiiee.
nästa gång ska jag inte lova bra uppdatering, för antagligen blir det inte så haha!
men vi hörs iaf mer idag! puusss :)

morning

WOHO!
klockan är 07:35 och jag är helt klar? ganska amazing va? ;) vaknade vid halv 7 imorse, och nu är jag helt klar. är jäääkligt stolt över mig, eftersom jag va så jääkla trött igår! hoppas bara att jag kommer upp lika tidigt hela veckan ;)
men idag ska jag somsagt åka till kockums med 6-9 i (?) i min skola. vet inte riktigt vad jag ska göra, eftersom jag bara tog det mina polare hade tagit haha. men det kommer ändå bli jäkligt kul. sista året för oss 9or nu ju! ååh, kommer kännas helt konstigt att lämna skolan man har gått på i 10 år, sjukt ändå!
yeye, nu känner jag att jag ska packa ner det sista och sen cyklar jag till skolan :) grymt, puuusss!
bytat örhänge!!! :D

godnatt!

ledsen för kass uppdatering på heeeela dagen. men har verkligen inte pallat. är riktigt trött & har varit det heeela dagen. så nu ska jag nanna kudden. imorgon blir det kockums med högstadiet på min skola, chill start på skolan ändå ;) imorgon lovar jag bättre uppdatering, loooovar! PUUSSSS ♥

piano

godmorgon bloggen!
va ju hos josse igår, hade sjukt kul. vi körde anden i glaset, så jäääkla läskigt, men ändå kul!
vaknade vid 11 idag, stack hem, fixade mig & så, och snart kommer max's och min pianolärare hit så ska vi ha lektion här för första gången haha! undrar hur det kommer gå? ;)
annars idag ska jag faktiskt bara plugga. har lite inlämningar och sånt som måste bli klart i slutet på veckan. lika bra att få det gjort idag tycker jag, och sen kan jag slipa på det tills sista dagen, bra va? :)
nä nu måste jag sluta. läraren kommer vilken sekund som helst! puussss ♥
tröötttt cheeey!

jossan

nu drar jag till Jossebabe och stannar där över natten med lite andra brudar! skitbra!
vi hörs senare eller imorgon! puuuuuussss
bild ifrån josses förra tjejfest

misstolkare

yo!
sitter här i Annas rum och bloggar. vi har precis käkat god mat, och snart blir det efterrätt. sen efter det blir det att dra vidare till josefine där andra folk är :) superbraigt!
jaja. nu händer här inte så mycket. jag sa en sak och så misstolkade alla och tyckte det va jätteroligt. yes, inte alls så kul om ni frågar mig. HEJDÅ!
hotade erik att om han inte ville vara med på min blogg så skulle jag slå ner honom..

grannar

nu drar jag & familjen till våra grannar, sen drar jag vidare till josse där massa underbara brudar är! vi hörs någon gång under kvällen, puss!

så jäkla underbart!

alltså shit vilken sommar det är! helt jäkla underbart! och det är bara april, im in love!
har suttit ute med släkt och vänner nu och käkat korvmedbröd & sen paj. sen berättade brossan att han hade hittat en boll, så vi började skjuta straffar, så jäääkla awesome väder!
senare ska vi äta middag hos våra grannar, och sen drar jag på tjejkväll hos jossebabe med massa andra underbart älskade tjeeejer! fan vilken härlig söndag!! HA DET BÄST!
och nu ska jag nog ut i byn och spela lite fotboll, aaaawesome!

fredagskväll i bilder


usch, godmorgon

vaknade 9 idag?!!! alltså omg..eller ja, det va för att mamma skulle hämta mig 10 hos sara, eftersom jag vill hem tidigt så jag kan träna lite på min pianoläxa. men sen när jag kommer hem så berättar max att vi ska spela imorgon?! ååhhh, vafan alltså! haha! jaja, jag kom upp tidigt iaf, så det är ju bra...?
men ja, nu sitter jag och spelar nintendo ds, samtidigt som jag snackar med några :) söndag idag. shiet vad lovet har gått fort. minns när det va typ tisdag och josse sa att lovet gick skitlångsamt, och nu är det redan söndag? hmm.
hade överball igår hos sara. vi satt på chatroulette och hade målat överfina mustacher på oss. underbart! haha, fast sen somnade jag typ på hennes köksgolv. sen satte vi oss vid tvn och kollade på film hahaha! smsade lite & så :) sen somnade vi äääääntligen!

@ saras place

haaaj!
nnu har jag precis kommit till sara.
det tog en jävla tid eftersom vår GPS hade fått kuk i röven och körde oss till något jävla random ställe, haha!
men jaja. nu är jag äntligen här iaf! vet inte riktigt vad vi ska göra, men något blir det väl ! :)
sara hälsar glad påsk och hoppas ni får mycket påskgodis och sen blir kidnappade av en påskkärring så att hon sen kan äta ert godis :) pusspuss!


bild på mig och sara dagen innan nyår 2009. :)

hajdå!

har precis ätit god påskmat med familjen & våra gäster som stannar här hela helgen.
nu ska jag packa sen kör min bror mig till sara där jag stannar över natten :) vi hörs antingen där eller när jag kommer hem imorgon. ha en awesome lördag! puss på er ♥
såhär ser min påskoutfit ut! :)
kofta: GINA
spetslinne: HM
baslinne: HM
jeans: GINA

glad påsk!

nu har jag precis fixat mig, lagt in ny musik i mobilen & ska snart äta något tror jag!
senare ikväll blir det nog att dra till bunkeflo till min älskade sara, sen vettifan vad vi kommer hitta på! :D kanske dra någonstans? träffa någon? eller bara chilla hemma? jaja, något blir det iaf !
btw, gårdagen va helt jäääävla awesome, hade så jääkla roligt! haha, eventhough josse skämde ut mitt liv :) fuck you gumman! HEEEJDDÅÅÅÅÅ!

godmorgon!

pappa väckte mig vid 10, och började klaga på att jag skulle gå upp och laga cyklarna!
alltså helt seriöst? vad tror han? mitt lov är snart slut, jag va ute sent inatt & så ska jag gå upp och laga cyklar, 10 på morgonen? ska man skratta eller gråta. så jag sa åt honom att dra och så somnade jag om och vaknade vid två typ :) drömde att jag va med i sån skönhetstävling, hahaha! usch ja!
sen dess har jag ätit glass, druckit läsk & snackat med lite folk :) planerar lite till ikväll! japp. men just nu händer inte ett skit, så vi hörs senare. puss ♥
lite bilder ifrån igår.

nu drar jag till josse

HA EN AWESOME FREDAG SÖTNOSAR!



midda

nu har gästerna kommit så nu blir det äntligen mat!
senare ska jag träffa sara & josse :) vi hörs puussssss ♥

bilder

johan, malin, alexander & sara.

jävla snyggingar!

KOLLA BOBBY!!!

& så träffade vi Sam ifrån Paradise Hotel, 2005. påstod han iaf ;)



älskar er så otroligt mycket! ♥

hungrig

lagade bara en cykel, gick inte att laga dom andra 3 :/
jaja. snart ska jag träffa sara & josse, snacka lite om vad som händer ikväll och så. sen ska vi ha gäster, men jag behöver inte vara hemma då, ska nog bara äta här. men fyfan va jag är hungrig! :o not good alltså! tror jag ska gå ner och ta något att äta nu. :) vi hörs senare med bilder ifrån tisdags.

soligt

tjaaa!
pappa väckte mig vid 9 imorse, fyfan va sur jag blev, morgonhumör somsagt.
jaja sen dess har jag hunnit äta frukost, städa mitt rum som verkligen va ett bombnedslag efter dessa 2 dagar ;) & sen min toa också. härligt, nu blir mamma stolt över mig! :D
sen måste jag laga alla våra cyklar som jag har pajat, punka på alla typ ;) hahah! men det är ju soligt där ute, så det går väl ändå bra?  så vi hörs när jag är klar, puussss!

ändrat

har ändrat lite på bloggen nu, design & så :) kände att det andra va typ helt kallt & höstigt eller vad man ska säga, typ deppigt. men nu är det riktigt somrigt!!! känner att sommaren är påväg nu, ME LIKE!



ohyeah!

flyg fula fluga

emma kom först till mig vid halv åtta något, precis när jag hade stigit in i duschen, perfekt timing! ;)
vid åtta kom sara & linnea också. vi satte oss i min säng om snackade om typ allting, hade så jäkla mycket att berätta.
vid tio något började vi laga mat. kött & pommes, fast vi brände dock köttet höhö ;)
sen satte vi oss på vinden, fortsatte att snacka och så. sen tog vi powernap på exakt 7 minuter.
vi städade undan efter oss i köket och sen tog vi chips, jordnötsringar, choklad & marshmallow och satte oss i min säng och fortsatte med snacket. vi somnade redan vid ett så trötta alla va ;)
sara & emma väckte oss alla vid 10 något. blev as arg för jag va så jääääävla trött, sånt jäkla morgon humör jag har hahaha! :( försökte somna om men det gick inte. linnea, sara & emma hade gått ut på balkongen och börjat sola så jag joinade.
så låg vi där i flera timmar och bara snackade, solade, och lyssnade på massa musk! :D så jävla underbart livet är alltså!
vi satte igång bastun, bastade i typ 30-45 minuter eller något, sen tog vi frukost och sen fortsatte vi sola och så.
emma & linnea stack hem vid 6 något. och då bestämde jag & sara oss för att ta hål i öronen. haha, okej. det gjorde inte så ont, men eftersom sara gjorde det först, så va jag så jäääkla nervös hahaha! :(
sen gick vi ut i ingelstad och tog en massa jäkla bilder. sara stack sen vid 7 tror jag. och jag har inte gjort ett skit sen dess :)
jävligt härliga dagar måste jag säga. dessa tjejerna är guds gåva, utan dom hade jag fan inte varit den jag är, LISELOTT IN MY HEART!


saras öra

mitt öra



outfit: linne - ULLARED, shorts - HM & skor - någon affär i USA :)


SÖTNOS













hål i örat

vet att jag lovade uppdatering med massa bilder & så. men pallade inte. ville spendera all tid med tjejerna eftersom vi inte ses så ofta.
men nu är jag vid datorn iaf. kollar på heroes! :)
skriver om min dag/gårdag i inlägget efter, då kommer även en jävla massa bilder! :)
men jag måste berätta!!
jag och sara gjorde hål i våra öron. det gjorde satans ont, men det börjar läka nu! :D hahaa, så nu har jag 2 hål i mitt högra öra! :D sara tog där uppe vid brosket. kommer bilder sen somsagt. puss ♥
liten fluga

gårdagen

haaj!
gårdagen va riktigt awesome, hade grymt kul! :)
först stack jag & mama&pappa till malmö. mamma och jag gick till HM och köpte ganska mycket kläder till moi! (bilder kommer senare, promise!)
sen mötte vi upp pappa & max (som hade slutat skolan då) så gick vi till MANDO och käkade där. så jäkla gott med tankte på att jag bara hade käkat risifrutti på hela dagen.
sen körde mina föräldrar mig till josse där tjejerna va. vi fixade oss och så, sen stack vi till Malmö By Night, hade sån VIP dit :) vi träffade även Bobby ifrån Mammas Pojkar utanför klubben. haha, så tog vi foto med honom! :D
när vi kom hem sen somnade vi dirr haha, så jäkla trötta vi va. (bilder kommer nog ifrån igår med)
vaknade vid ett idag typ. städade undan och så. malin & jag tog bussen till södervärn, mötte upp hennes mamma, sen stack vi hem.
gick och la mig när jag kom hem. sov typ 3 timmar kanske.
och nu om en halvtimme kommer linnea&sara hit. senare kommer emma. och så grillar vi och så. kommer nog ta foto! :D
ja jävlar nu blev det jäkla massa text. jaja, vi hörs senare. puss!
haha bobby!!

isch

sitter här och känner mig skitskabbig haha. vaknade för typ 2 timmar sen. har inte fixat mig något alls. bara ätit en risifrutti. och sen kollat på heroes ;)

men snart ska jag börja fixa mig. sen blir det familjeutflyckt med föräldrarna :) vi ska väl dra iväg någonstans, och då ska jag passa på att shoppa lite inför ikväll, MALMÖ BY NIGHT juue! kommer bli bäst! förfest hos josses pappa, awesome! (y) vi hörs när jag är klaaaaar :)

skitbra!

zumban gick skitbra! så jäkla roligt va det.. vi dansade i ca en timme, men fan, det kändes som 10 minuter. haha!
jag och josse ska nog börja dansa zumba en gång i veckan. det här var ju bara en gång med skolan typ.
men ja. vi får se hur det blir med det. i vintras bestämde vi oss för att börja dansa streetdance, och sen skulle vi ta våra moppekort också. och det bestämde vi i SOMRAS! hahaha! och inget av det har fortfarande hänt ;)
men nu ska fan ta tummarna ur röven och börja dansa! JADÅ! :)

nu händer inte så mycket. kollar på heroes och ska nog poppa lite popcorn.
det blev en innekväll idag. är trött från igår. medans alla mina vänner är ute och ränner lite överallt så stannade jag hemma. ska kanske gå ner och se någon film med mina föräldrar? vara lite social och så med dom? nja.. kanske ;)
jaja. det blir väl något av de :) hörs senare, puss.
såhär såg jag ut innan idag :)

zumba

tja!
igår så va vi jag, pontus, kekke, robin & carro hemma hos pontus. vi chillade film och snackade och så :) jättemysigt.
sov även där med pontus, kekke & robin.
kom hem vid ett idag. käkade 4 korv med bröd, så jääääkla gott!
om 45 minuter drar jag & josse och dansar zumba i skolan, hha. kommer fan bli skitkul! men vad fan ska man ha på sig då? :o tights eller mjukisbyxor? hmm..
jaja. nu ska jag sätta igång musik och börja fixa mig lite. underbart väder där ute också ju! fan va gryyymt!

out of here

nu drar jag till pontus där kekke är :) senare kommer carro & robin. kommer bli en härlig kväll! (y)
har städat mitt rum också, fan svårt att tro att här fanns ett golv innan :o OCH EN SOFFA?! herregud! hahaa, så sämst humor jag har ;)
vi hörs senare, puss!

awesome

hey! jag vet att uppdateringen har sugit apa idag. not cool alltså! :( så nu blir det ett långt inlägg med många bilder! :D
gårdagen va helt jävla awesome! haha. jag och sara kom dit vid 7. så småningom kom dom andra, b.la. josse, malin, markus, robin osv. vi började tända grillarna och så. sen rullade det in fler folk och massa hände och så! men fyfan va roligt vi hade ! helt jävla awesome kväll alltså! :D
idag vaknade jag vid typ halv 11. satte igång en film och käkade lite av chipsen som va kvar från igår haha ;)
sen vid 3 stack jag och brossan på pianolektion somvanligt :)
har varit hemma nu i en timme typ, och ska nu laga mat med bror! :D senare ikväll drar jag till pontus där lite andra folk är :) lite filmkväll och så. mysigt !vi hörs efter maten! :D här kommer bilder från igår :)
alla bilder ifrån josefinelorentzon.blogg.se :)

stranden

nu har jag precis fixat mig. snart kör pappa och jag och handlar lite korv, dricka och så till ikväll. ska till höllviken och grilla med några folk! kommer bli jättemysigt!
ska ringa sara nu också för att se om hon ska åka med mig :) vi hörs när jag kommer hem eller imorgon! puss!

godmorgon

vaknade runt 10-11 tiden.. haha, har drömt massa konstiga drömmar inatt, absolut inget jag säger här på bloggen :0
kollade massa youtubeklipp på mobilen, innan jag gick ner och tog frukost. satte igång TVn, men sen kom mina föräldrar hem och jag fick inte sitta kvar i vardagsrummet hahah! :(
så jag gick upp och satte igång American Pie som jag kollar på nu :)
bion va superbra igår. haha, jävlar vad jag skrek! ;) men jag va iaf inte den ända som blev rädd.. men den va riktigt grym alltså! :D LOOVE SKRÄCKFILMER!
när jag kom hem hämtade robin mig och körde mig till ÖG där massa fina vänner var och hade grillat innan.. kom ju lite sent, så jag grillade inte. men roligt va det iaf. och jag och malin kastade gris med en blöt basketboll, så jäkla roligt! :)
mamma hämtade mig, josse & malin vid elva något. dom stannade här i några timmar, haha. malin somnade till också ;) efter dom hade stuckit somnade jag dirr.
bild på mig och malin ifrån jullovet.

premiär

nu drar jag till bussen och möter upp rebecca och erik, sen tar vi bussen till malmö. käkar lite & så, sen blir det bio! Scream 4! vi hörs när jag kommer hem, puss! :D

dunkdunk

tjaaa!
kom precis hem ifrån volleybollturneringen i vellinge! haha, shiet va dåligt de gick!! vi spelade fem matcher och vann bara en.. ja, ni kan ju räkna ut hur många vi förlorade då, och då anatgligen förstå hur dåliga vi va ! ;)
men nu sitter jag här och dunkar musik! ikväll blir det biopremiär med rebecca & erik :) sen efter det blir det nog grillning med några, men vet inte riktigt än :)
jaja, ska sova nu lite, måste vara pigg till ikv ;) puss!

i wish i could run

Hej!
skolan har varit riktigt chill idag.. har inte hänt så mycket :) när jag kom hem så chillade jag film, käkade och så. sen satte jag igång massa myslåtar och la mig i sängen och bara dagdrömde, riktigt härligt måste jag säga!
sen vid åtta gick jag ut och mötte josse och malin, och vi gick en överlång runda i ingelstad, så jäkla härligt. snackade om allt mellan himmel & jord, älskar er tjejer!
och nu sitter jag och kollar på glee, ska snart sova. imorgon  är det volleybollturnering i Vellinge, och mitt lag kommer förlora stort, hahaha! vi hörs imorgon, godnatt! ♥
gammal bild, men det är nog den ända som är seriös på oss haha! ;)

matte

har precis suttit och pluggat matte, är nog klar nu, har typ prov imorgon, fast tur att det bara är på typ 8 uppgifter haha! ;) men jaja, ska nog ringa josse nu, sen tror jag att vi går ut på en runda! på med kepsen och inget smink, se upp ingelstad, här kommer prickiga ida! haha!
jag för någon vecka sen

spanska

hejsan!
kom precis hem ifrån skolan. nationella gick väl bra, haha, jag va sist kvar, som alltid typ.
sen spelade vi volleyboll, måste ju träna inför fredag, fast vi kommer dock förlora, shiet va vi är dåliga haha! ;)
sen stack hela spanskgruppen + kekke hem till josse, så började vi filma och laga mat och sånt. gick väl ganska bra, jävla många bloopers, men jaja, det blir väl bra tillslut antar jag :)
så nu är jag hemma. sitter här och nafsar i mig chips, choklad & läsk, de som blev över ifrån nationella då.
här är några bilder ifrån spanskan som jag hade på min mobilen, kommer fler sen från josses mobil :)
HAHAH, såg ut såhär när jag kom upp på min brors rum.. först kollade han bara på mig, sen började han skratta som fan!

strömavbrott

yo! vaknade vid 8 idag, skulle ta pencillin, och sen kunde jag inte somna om eftersom en viss person spammade min mobil...
jaja. gick upp och satte mig vid datorn, och när jag precis skulle sätta igång en film så gick strömmen, NOT COOL!
så jag ringde pappa, och han sa att strömmen skulle sättas igång vid ett igen. så jag hade inget internet, ingen dator eller tv, fanns inget att göra på mobilen, kunde inte laga mat (nu vet jag hur det va att leva på stenåldern) haha!
så jag somnade om, vaknade av att några råkade ringa mig ifrån skolan.. smart där?
när jag försökte somna om igen så ringde hemtelefonen, så jag gömde mig under täcket tills det slutade ringa, så när jag äntligen va påväg att somna tänkte jag "vänta, kan telefonen ringa när det är strömavbrott?"
haha, smart va?
så sen dess har jag käkat, kollat på 2 filmer och varit helt jävla värdelöst uttråkad här hemma, HATAR ATT VARA SJUK! jepp.. och fick reda på att jag inte kan få hem mina böcker och sånt idag, så jag får själv fixa det imorgon, och det är även nationella då med.. kul! drar hem dirr efter de och försöker friska mig! :D
men jaja, nu ska jag kolla på film, ta någon frukt eller något, så vi hörs senare, puss / i



haha godnatt!

godnatt bloggen. nu ska jag se klart Trassel och sen gå och lägga mig. blir ingen skola imorgon för min del, ska sitta hemma och plugga riktigt mycket så jag inte hamnar bak i skolarbetet.. sen ska jag försöka bli frisk till resten av veckan, har nationella och volleyboll turnering , och det vill jag verkligen inte missa ! tur att skiten inte smittar nu när jag tar pencillin!!
så godnatt och sov gott alla ! lägger in en awesome bild ifrån filmen haha!
FYFAN VA JAG SKRATTA HAHAHAHA!!!

sjuk

hey! va ju somsagt i vellinge innan idag med mamma. vi va på vårdcentralen och det visar sig att jag har fått svinkoppor.. skitroligt ju. men nu har jag fått pencillin emot det, så det smittar inte andra nu iaf. men jag tror inte det blir skolan får min del, när det försvinner lite så kommer jag nog tillbaka.
men jaja. nu har jag precis gjort tomatsoppa med makaroner och kollar på film, :) Bortspolad haha, överrolig :D sen vet jag inte vad som händer. så vi höööörs senare, puss.
not cool. tur att jag har fingrarna över så att ni inte äcklas. :(

iväg

hey! kom precis hem ifrån skolan. chill dag faktiskt :) trots lite saker som gjorde att man blev jävligt arg och typ ledsen.. men jaja, pallar inte hänga upp mig på sån skit!
nu ska jag och mamma iväg till vellinge tror jag, så vi hörs senare!

one time

hey! längesedan, men har nt haft tillgång till en dator på typ heela helgen :( jag som hade tänkt blogga helt mycket!
men jaja.. här är min helg:
fredag
stack somsagt till falsterbo och träffade emma och linnea.. vi satt och snackade och så planerade lite :) efter ett tag kom emmas kompis dit. sen stack vi till ica och köpte typ chips & redbull.. vi skulle egentligen träffa några med så blev det ikke så vi stack hem till dem igen och kollade på film ist. somande ganska tidigt för att vara oss. men shit va skönt det va iaf!

lördag
vaknade av emmas äckliga väckar klocka typ 7 på morgonen. skulle följa med emma till hennes sånt öppet hus på henens skola.. haha, vi snoozade klockan typ 6 gånger innan vi gick upp. käkade, fixade oss, sen cyklade vi till skolan vid 9 något. sen stog vi där och bara kollade typ. haha, nä. men sen hittade jag hennes familj så gick jag med dom. käkade värsta feta brownien också, orkade bara halva sen gav jag bort den. sen blev det konsert.. shit va begåvade barn det va i den skolan. eller ja, jämfört med min skola ;) vid tolv slutade allting , så jag och emma stack till busshållsplatsen och snackade lite, skrattade somfan också! sen kom bussen som tog mig till malmö.
i malmö mötte jag upp carro, vi käkade lite, satt vid kanalen i det underbara vädret med varsin cola! SUMMERTIME!
vid halv 4 tiden stack vi på bio. Justin Bieber - Never Say Never. omg va underbar film. böla som fan haha! :( men den va verkligen sjuuuuuuukt bra!! när den va klar va vi tvunga att springa till bussen för att inte missa den. hann knappt komma hem innan jag skulle iväg igen. 20års kalas denna helgen också. stanna där hela natten.

söndag
vakande upp vid 10, käkade frukost och så, sen stack vi hem vid 12 något. va så enormt trött att när jag kom hem gick jag och la mig dirr igen. sov typ 3 timmar eller något. sen segade jag bara med film och mobilen. så idag har jag verkligen inte gjort något vettigt förutom att typ ta ner tallrikar ifrån mitt rum till köket, och gått ut med soporna haha! har inte mått så bra idag iheller.. hoppas det ändå blir skolan imorgon, vi får se!
och nu sitter jag här, helt nyduschad och ska gå och lägga mig vilken sekund som helst.
här fick ni i stort sett hela helgen, haha! vi hörs imorgon, ska försöka uppdatera så mycket jag kan! ha det bäst, godnatt! ♥
litta foton på mig ifrån helgen.

falsterbo!

yoyoyo!
pluuggaade heeeeeeela dagen igår, så hann inte uppdatera :)
hade nationellt i engelska idag, satt 3 fucking timmar och skrev på det! -.- vi hade dock en halvtimmes rast, tack gode gud för de! läsförståelsen va ganska lätt, skönt! men sen kom höruppgiften, FYFAN säger jag bara. not fun at all!
jaja! sen hade vi typ 15 minuters NO, lunch, och sen volleyboll! haha, när en justin bieber låt började spelas fick killarna PMS och började hålla för öronen och så.. tror inte dom gillar JB..  hhah!
men nu har jag precis fixat mig och ska snart ta bussen till malmö sen till falsterbo för att träffa mina favoritsystrar, emma&linnea! :D uppdaterar mer därifrån! måste rusa till bussen nu! pusss!

godnatt

yoyoyo!
känner mig riktigt duktig, har gjort massa engelska nu! :) yeay! nationella på fredag juuu, 3 timmar, oh crap!
yes! ska hoppa in i duschen också snabbt, skölja av mig med kallt vatten, awesome! hihi! sen ska jag nog platta håret också, annars får jag göra det imorgon..
så har inte något mer att säga, vi hörs imorgon, ha det göttans alla! puussss!
btw, här kommer 2 bilder ifrån dagens måltid hihi!
ROSA ÄTPINNAR, YEAAAAAY!

kort hår!!!!!!!!!

omg mitt hår! :(
va ju och klippte mig.. och jag satte upp det i en boll såfort vi gick ut från frisören. tog precis ner mitt hår och märkte att det blev askort!!! :( FANFANFAN!
jag som hade fått sånt jäkla långt hår! vaaafan! :( buuuhhhu *snyft*
fan också!!! och alla som jag har visat håret för säger bara: "jag ser ingen skillnad" nä, men det gör jag, så FUCK OFF!!!! :(
SER NIIII?!

VÄRLDENS SÖTASTE!!

TROR JAG DÖR! OMG VA SÖÖÖÖÖÖT!



klippklipp

kom precis hem ifrån skolan. har hunnit äta 3 mackor, dricka ett stort glas läsk & skriva med några på
fejjan och nu inser jag att jag är helt sjukt trött vafan! :(
men måste ändå hålla ögonen öppna! vid 5 drar jag och brossan och klipper oss i ÖG.. vet nt än hur jag ska ha det. blir väl topparna, klippa upp det lite & sen luggen också, hoppas de blir bra ! :o
lite bilder på mitt hår just nu.
det är verkligen jätteslitet, klippte mig senast i september/okober senast, minns inte riktigt.
och min är jättelång och het rak.. not good!
får väl vänta och se om det blir bra!

morning!

godmorgon sunshines!
sitter i skolan nu och har NO :) vi har en timmes lektion i detta.. dryyyygt! men jaja, man överlever!
vi har bara 7 stycken i klassen idag. resten av befolkningen är på fotbollsturnering i Vellinge.. Make us proud!! annars smäller deee! hihi.
har spanska efter detta, och sen väntar 2 timmar elevensval.. vet inte riktigt vad jag har i det idag.. tror det blir drama och skoltidning, om vi inte bytar..
jaaa.. nu ska jag hämta mina hörlurar och studa Justin Bieber musik på högsta volym, hehehe!
hahha, söta!

incredible

jag har aldrig varit något Bieber fan, jag har faktiskt "hatat" honom.. men det var mest för att jag inte pallade vara ett skrikande fan som bölar för att jag inte får träffa honom & så. jag har vänner som är det, så jag menar inte något dåligt med det :)
men nu på senaste tiden har jag börjat lyssna på honom mer.. 2 vänner har fått mig att börja gilla honom mer och mer, och just nu vågar jag inte se filmen eftersom jag vet att jag kommer bli totalt förälskad i honom.
men nu har jag studat honom på youtube och så, och märkt att han är faktiskt jävligt bra!
hittade en video som heter "Pray" och där blev jag helt fast.. helt otroligt det han gör! han stödjer de inte har något hem, eller har någon sjukdom, föräldralösa barn eller barn vars föräldrar är med i armén och nästan aldrig får träffa varandra.

när jag ser videon blir jag fan tårögd.. helt amazing!

biblioteket

hey! sitter just nu i skolans bibliotek med ett gäng tjejer och har SO, egen uppgift. tror jag ska skriva om abort, om det är rätt, eller fel, om man borde bestämma själv vad man vill eller om det är ett måste på vad man ska göra. svårt val?
iaf ska vi äta om 15 minuter, sen har vi bara 3 lektioner kvar, riktigt härligt! därefter blir det dock hem och plugga.. men jaja, jag vet att det kommer löna sig tillslut.
har inte mycket mer att skriva nu, så här kommer lite bilder på oss riktigt söta tjejer... ;) hehehe! puss på er! ♥
söta cheyer

msn

tjooo!
läget och så? här är det göttans, enormt trött bara, eventhough jag redan har sovit lite haha :(
vaknade av att min mobil blev spammad! hahaha :( sad!
yeye, skolan gick assnabbt, hade skitball med Robin & Arvid, kärlek till dem! ♥
hih.. har precis käkat, och nu sitter jag och webbar med en tönt på msn haha! han vågar dock inte visa sig, den mesen!
yes! ska snart stänga datorn och kolla igenom läxan en sista gång med :) har inte mycket mer att säga, tror nt det blir fler inlägg idag, kanske! puss!

helgen

hey! berättade lite i videoinlägget om varför jag inte hade bloggat, så då vet ni de :)

ja.. helgen har varot både upp och ner, jag har varit glad, ledsen, och ja.. skitsamma!
i fredags hade jocke, jonte & sebbe lokalfest i vellinge, det va riktigt ball! träffade massa folk och så. haha, lite skit hände, men det är löst nu iaf :) stack hem till carro sen och sov där.
lördagen vaknade jag upp hos carro ganska tidigt på morgonen, vi kollade på Beauty And The Beast, sån underbar film! Senare gick vi en riktigt lång runda ifrån ÖG till Mellan Grevie, hem till Sissel där hon och Sara va, det tog nästan 2 timmar :o sick! men skönt va det, och så underbart väder va det också!
stack därifrån vid 5, och sen vid 6 kom mina kusiner. haha, för underbara pågar! 
vi sjöng Lips, sprang runt och jagade varandra, sen stack jag och Erik (äldsta kusinen) ut och träffade sara & carro som va vid pizzan, supermysigt. när vi kom hem sen åt vi efterrätt och chillade film, riktigt mysigt!
sen idag, söndag, vaknade jag upp av att typ alla skrek utanför mitt rum, kuuul! klockan va typ 9-10 , insane!
gick ner och käka frukost, kollade på film, sen stack kusinerna, och jag & min bror stack på piano :)
därefter stack vi somsagt på 20års fest, där massa folk som man inte har träffat på överlänge var!
stack sen hem vid 6 tiden och nu sitter jag här och webbar med en konstig typ haha :)
ska ner och ta någon macka och sätta igång en film nu också :) så vi hhöres imorgon, puss på er!
sa ju att dom spelade schack! :o

jag och min lille kusin som inte ville vara med i bild!

videoinlägg


kusin vitamin

tja! somsagt fest igår, va asball, men kaos! haha ;)
vaknade vid 10 av panik, wtf! jaja. sen blev det en 2 timmars runda i det fina vädret! hallelujah!
nu är mina kusiner här, och vi ska käka grillat nu, MUUUMMS! senare ska vi ut i ingelstad och spela fotboll och åka skateboard! kommer bli jätteroligt, har inte träffat de 2 på överlänge! :(
vi ska nog göra ett videoinlägg senare, om de går med på det då såklart, och bilder kommer också senare! :D puss!
bild ifrån förra helgen!

FEST!

NU BLIRE FEST, HAAA DEEE!!!



CYA!!

drar till Cline nuuuuu i mjukiskläder! hehe, HÖRS DÄÄÄR! :D


vanligt att tagga fest i mjukiskläder? ;ss

epic!

tja!
idag efter skolan hängde jag med Josse till Käglinge, vi skulle hämta ut pengar! Men bussen var försenad typ 10 minuter, vilket betyder att vi missade bussen hem :( haha, och när vi satt och väntade på bussen ser vi först Pontus pappa köra förbi, och sen såg vi min pappa köra förbi! wtf?! HAHA! och såhär löd vår konversation:
josse: "IDA, DÄR ÄR DIN PAPPA!!" *pekar efter bilen*
ida: "näää.." *tänker efter, och ser den att det är min pappas nummerskylt* "PAAAPPPAAAA!!"
hahaha, så sprang vi efter bilen haha! sen ringde jag pappa och så kom han och hämtade oss ! ;)
hehe, så nu sitter jag här och äter klubba och dricker redbull :) ska snart packa, sen tar jag bussen till carro och fixar mig där med henne. därefter blir vi körda till vellinge där det är feest! så uppdateringen kommer inte vara på topp :(
men kvällen kommer verkligen att bli GRYYYMMMMMM!!! :D
uppdaterar mer hos carro, puuusss!
mmmmmm, alla älskar smaken av tjurkiss!!! ♥♥♥♥♥♥

RSS 2.0