pizzamys!

snart kommer carro hit, och då drar vi till pizzan och möter upp becci.
blir lite pizzamys i det fina vädret idag, och kameran följer med!
vår 2003

renovering, del 2

hej bloggis!
har målat rummet heeeela dagen. så nu är hela rummet vitt! galet jobbigt, men det kommer vi värt det haha! imorgon ska vi måla om alla väggarna, vita igen, sen ska vi måla fönsterbågarna och sånt skit. jaja, sen ska jag välja ut en färg som jag ska ha som fondvägg, vet fortfarande inte vilken färg.. fan panik! funderar på antingen typ någon tapet med blommor, eller typ någon mörk färg, mörkblå kanske? och så ska jag hänga massa tavlor från alla resor jag har varit på, och på mina kompisar och familjen och sånt kanske? hmm, har fortfarande inte bestämt mig. aja det löser väl sig förr eller senare! här är lite bilder från idag! :D

slumrade till

haha, råkade somna efter förra inlägget. va så jäkla trött. sov i ca 2 timmar, skönt va det ska jag säga!
nu lägger jag in musik & bilder i mobilen, sen ska jag borsta gaddarna & lägga mig.
mamma ska sova inne hos mig inatt också, så nu kanske jag vågar sova med stängd dörr...? hmm, nä tror inte de va. eller kanske ;)
aja, nu är mobilen klar! ska säga godnatt till my friends och krypa ner med Veckans Nu! Puss å godnatt ♥
kolla vad mamma köpte till mig idag btw! wiiiii!!!

stranden!


lång dag, trött!

hey!
kom nästan precis hem ifrån stranden. har hunnit äta godis, läsa i min nya tidning och dammsuga mitt rum. där är nästan helt tomt nu, har bara mitt skrivbord & pianot kvar nu. ska börja måla 3 väggar vita, sen ska jag fundera ut vilken färg jag vill ha på min fondvägg... hmmmm, har fortfarande inte bestämt mig!! börjar få lite panik nuuu!
aja.. ska iaf lägga in massa musik, bilder & filmer i mobilen nu, för snart ryker datorn också. tur att jag har den bärbara, annars hade jag helt seriöst dött.. :o
men nu ska jag lägga in bilderna ifrån stranden på datorn, de kommer snart här på bloggen. puusss :)
usch...
haha just nu ifrån vinden... ;)

hemskt!

godmorgon!
fyfan vilken natt... internet la av mitt i allt igår, så jag gick och la mig. men såklart kan jag fan inte somna. va så jäääävla rädd!!! låg och smsade när jag kände att jag skulle somna vilken sekund som helst. så jag la ner mobilen och släkte lampan.. tro fan jag hör massa dunsar och skit då. i panik tände jag lampan igen.. sen somnade jag med dörren öppen, lampan i rummet tänd, lampan i hallen utanför rummet tänd, och lampan i mitt egna rum tänd. så det va jätteljust utanför gästrummet haha! men imorse kom mamma in och släkte lampan.. ;)
nu ska jag gå och jobba, innan pappa helt seriöst sliter datorn ifrån mina händer !! vi hörs när jag är klar :) pusshaj ♥

renovering i bilder, del 1

FÖÖÖÖÖRRREEEEEEEE

EEEFFFFTTTEEEEEEEEERRRR

där jag hade det bruna skåpet innann......

tomt.. hahaha ekkoooooo

 

 


hemmmmaaaaaa

kom nästan precis hem ifrån olivia.
vi hade galet kul!! gjorde tryck på deras tröjor, käkade godis, glass med jordgubbar & chips, sen stack vi ut i byn, gungade, åkte karusell, åkte sån snurrsak så man blev jätteyr, och skrattade sjukt mycket! hahah!
jag trillade av den snurrsaken. haha dom puttade för mycket fart så jag flög av i gruset, och fick massa grus i brallorna hahha! men kul va det iaf! :D
nu sitter jag här i gästrummet och är skiträdd.. det va ju här min bror skrämde skiten ur mig för någon månad sen.. mamma skulle egentligen sova här inne med mig, men när jag kom hem hade hon redan gått och lagt sig i sitt och pappas rum , så måste sova ensam... omg! kommer dö typ. tur att jag har mobilen vid mig så iaf det är något kan jag bara ringa ner eller ringa polisen... (?).. heh..
hääärligt väder innan idag.

renovering

orsaken till att bloggen har varit nere i några dagar är för att jag har flyttat ut ur mitt rum och in i gästrummet (rummet jag aldrig trodde att jag skulle sätta en fot i igen).
vi har nu blåst nästan hela mitt rum... herregud, trodde verkligen inte att det va så stort haha! det ekar seriöst när man snackar därinne! haha!
så jag har rensat alla lådor, damsugat hela rummet, tagit ut spegeln och alla bord, tavlor, planchar & snart ryker datorn och tvn också, och vi har tagit ut soffan, vi har även slängt ner det bruna skåpet för balkongen, vilket var väldigt roligt att se på! hahah! kommer video på det senare, :D
imorgon ska jag nog till IKEA med mamma och köpa vit färg för att börja måla om rummet. sen ska vi beställa en fondväggstapet.. undrar vad det blir, är inte helt säker än på vad jag vill ha för färg eller mönster.. hmmm?
tänkte lägga in bilder på rummet just nu, men det verkar som om det inte går att ladda upp bilder? så dom kommer så fort det funkar igen!
men nu ska jag dra till olivia och chilla galet med henne & carro, dom åker ju till Göteborg imorgon för att se Coldplay, vadå avundsjuk? ;)
aja, vi hörs när jag kommer hem. puuuussssss ♥

ip

drar till ip nu för att kolla på killarnas match med sara, carro & olivia.
kommer fler inlägg senare, har flyttat ut nu förstår ni! därför den sega uppdateringen!

midsommar igår, grillning idag

HEEEJJJJJ!
midsommar var helt galet lyckad, hade så sjukt kul! det blev massa god mat, lekar, straff, film och massa skratt! stort tack till alla som va med! ska fråga carro&sissi om jag får lägga in bilderna senare på bloggen!
berättar senare om gårdagen.

vaknade vid ett av att mamma ringde och väckte mig. satte igång en film och käkade lite godis som var över från igår haha! har inte gjort så mycket idag, mest kollat på sims 3 klipp på youtube haha, är helt galen i det igen, vill ha alla spel :$...
aja, snart kommer sara hit, och då cyklar vi till carro där anton & robin också är. blir lite grillning ikväll, massa snack och sånt mysigt. :) antar att carro kommer fota, så jag ska fråga henne där också om jag får ta bilderna till bloggen haha!


sitter vid mors dator, så det blir en härlig familjebild från USA 2010, när vi va påväg upp i Empire State Buildning!

ashton kutcher

JAAA!
pappa har äntligen fixat vårt internet, kan blogga som vanligt nu! :D

godmorgon förresten! vaknade vid 11 något idag, va sjukt trött men vafan. låg och drog mig i sängen i ungefär en timme innan jag gick ner och hälsade på familjen. det va dock bara pappa och max och dom kollade på någon tråkig film så jag gick och tog knäckebröd och gick upp igen.
nu har jag bestämt mig för att ha ett Ashton Kutcher maraton, hihi!
så håller på att ladda ner "No Strings Attached", "Spread" och "What Happens in Vegas" .
Ska göra lite mat undertiden dom blir klara, funderar på antingen ägg&bacon eller bara någon macka.. hmm?
senare idag vet jag inte vad som händer, måste lyfta på röven och komma ut ur mitt rum, har varit här nu så jäkla mycket dom senaste dagarna, not good!
börjar även jobba nästa vecka istället för då börjar mamma sin semester! hell yeah!
jag menar, hur snygg är inte han?

@ Vellinge, mobilinlägg

Heeeeey!! Mitt interner har fan inte fungerat på hela dagen! Så har inte kunnat uppdatera!! :( Hade överkul igår! Vi hade pokerkväll hos Carro, Sen kollade vi film & snackade galet. Somnade också en liten stund i soffan heheh :$ Idag har jag iaf inte gjort något vettigt, har bara varit hemma & kollat film, snackat med några & så :) Men nu är jag & Rebecca i Vellinge hos Olle, där Alfons, Glif & Erik också är. Just nu kollar vi på Family Guy.. Fast snart ska jag försöka få dem att sätta igång en skräckfilm, är galet sugen på att skrika lite hehe ;) uppdaterar från Eriks mobil, gulle. Aja, måste ge tillbaka den nu innan han drar den ur mina händer haha ! Puss å kram. Ska se till att pappa fixar internet när jag kommer hem ;) hihi, haaaaaj!

avslutning

drar på fotbolls avslutning nu. hörs när jag kommer hem :) ska nästan vidare direkt efter träningen, men jag lovar att ett inlägg kommer innan :) puss å kram!



har på mig ett par ljusblåa slina jeans, vitt linne & min lila hoodietröja som jag har gjort själv! :)

Mobilinlägg

Heeey! Ligger i sängen och Kollar på OTH, käkar även makaroner :) Ska träffa Carro senare , & innan det ska jag gör upp ett schema för mina jobbdagar :) & sen lite simsskissar på det hehe! Snackade även med min saknade Nike innan, ååh! Om ca 3 veckor!! Då jävlar ! Ohja! Då jävlar händer det grejer! Hihi, självklart får ni veta vad som händer här på bloggen :D men nu ska jag ta lite mer makaroner, puuussss .

nattinatt

josse&malin drog nästan precis. det blev lite OTH, popcorn & läsk ikväll, ändå mysigt.
imorgon ska jag börja skriva schema för mina jobbdagar, och även göra skisser på hur jag vill att mitt rum ska se ut! men nu ska jag ta bort sminket, ta på mig mjukiskläder, och sen krypa ner i sängen med OTH! hih, ha en god natts sömn! ♥
oldie

haj

drar och träffar jossan nu, puss :)

långtråkig dag

har kollat på OTH heela dagen faktiskt. lite tråkigt så. men ändå skönt, bara vara hemma och slappa. imorgon blir det nya äventyr, och jag tror fredrik kommer hit ikväll :)
åh! vill bara åka utomlands, där det är värme, sol, bad. varför kan det inte vara fint väder i sverige? det ska regna typ hela veckan, och vad kan man göra då liksom?! ååh. pallar inte sitta inne hela tiden, visst, det va skönt en dag, men inte alla dagar, resten va veckan! nä! nu ska jag sätta igång sims och tjura lite för mig själv! hejdå!

say woot woot!

godmorgon!
sitter och äter smörgåstårta ifrån igår med ett stort glas läsk, och ett avsnitt av one tree hill, mysig morgon. vet inte riktigt vad som händer idag, vädret är absolut inte på topp, det ska faktiskt regna hela dagen.. :(  jag kanske ska lägga ner lite tid på att fixa med bloggen? eller träffa någon? hmmm. vi får väl se ;) fast nä! jag ska nog in på sims och göra en design på hur jag vill att mitt rum ska se ut! JAA!



2 bilder ifrån fredags :)

grattis i efterskott, bror ♥

20 år i fredags ! jäklar vad tiden går undan!
utan dig vore jag ingenting, älskar dig kära broder!
ledsen för alla pinsamma babybilder på oss, hahah! dont kill me :o


USA 2010

USA 2004

England 2008



lycklig kille x3



Jul 2003


2 dagar

hey babes! jag är riktigt ledsen över de senaste dagarna. så nu ska jag skriva lite om vad som hände ! :)

lördag: vaknade upp vid halv 10, fixade mig snabbt, mötte upp Linnea sen stack vi till IP där det var mmånstorpscup. Vi stog vid chokladhjulet i några timmar, lite folk kom, hade allmänt roligt! senare kom sara också! vi stannade ett tag till! P97 kom 2a i hela kuppen, härligt ju! sen stack jag & sara hem, satte igång en film, snackade galet och käkade massa med glass och nötter! sen somnade vi såklart! haha. mamma väckte oss typ 5 minuter innan vi skulle till vellinge för att höra 29 ways som spelade sin sista koncert! ja, och dom som spelar i 29 ways är då såklart våra pappor! min pappa är gitarristen, Jim, och saras pappa är basisten, Tore! riktigt härligt spelat av dom igår ! vi stack hem vid halv 12 tiden. somnade nästan direkt när vi kom hem!

söndag: vaknade vid 10-11 idag. sara satt redan vid datorn, pigg som vanligt haha! vi började nästan direkt att städa hela mitt rum, och sen min toa! fixa oss snabbt, sen vid 2 kom det en massa gäster! vi firade min bror, Max, 20 års dag! så ca 30 gäster kom hit, varav släkt & vänner! mycket roligt. det blev tårta, läsk, skräckfilmer och en massa skratt! sista gäster stack precis nästan! så nu sitter jag här, kollar på one tree hill, och är sjukt trött! ska lägga mig i sängen efter detta inlägget. måste ju lägga in bilder ifrån avslutningen också! gör det imorgon tror jag!

på tisdag ska jag nog börja med mitt sommarjobb. eftersom jag inte fick något sommarjobb av komunen, så förhandlade jag med föräldrarna, och vi kom överens om att jag ska jobba hemma. och det jag ska ha inriktning på är att renovera mitt rum! nya tapeter, tror jag ska ha en frontvägg, möblera om!!! ny soffa, ut med mitt fula skåp, nytt bord, tavlor, foton, åååh! ser faktiskt fram emot det ! det kommer verkligen bli så jäkla fint, och jag kommer vilja visa upp mitt rum för alla!! haha, nu ser det så jäkla tråkigt ut! har ett sånt jäääkla fult brunt skåp i mitt rum som har stått här i 15 år, så jäkla fult, och äntligen ska jag bli av med det ! och tapet är fruktansvärd, hahah ! kommer verkligen bli hemtrevligt här inne, ÄNTLIGEN!

men nu SKA jag lägga mig i sängen med älskade OTH! säsong 3, bara på typ 1,5 veckor haha! ;) och snart blir det säsong 4! :D
ha det bäst, så skriver jag mer imorgon! puss & kram ♥




paarrtyyyyy

drar till bussen nu där josse, malin, linnea & sara förmodligen är!
vi drar iväg på fest, och senare hämtar papi mig och linnea tror jag! :)
har dock en jäkla huvudvärk, hoppas den går över snart!
ha en fet fredag, pusssssss ♥

write your feelings

såklart missade jag & becci bussen när vi skulle hem. så hennes mamma hämtade oss, och körde mig till träningen. så sjukt snällt! men träningen va chill, vi hade fotbollsbrännboll och lite sånt. stack hem direkt efter, käkade, kollade på vår spanskfilm med min tränare & bror.
nu ska jag fixa klart mig, och sen cykla till carro där lite andra people är! :)
sen imorgon måste jag upp tidigt eftersom min kära bror fyller 20! så vi ska ge honom presenter och sånt. sen ska jag nog gå ut och sola om det är fint väder! :D
men nä, nu skriver jag bara massa onödigt! uppdaterar hemma hos Carro! PUSSHAJ! ♥
hahahahaha, minns du? ♥

that's what friends are for

drar till stan med rebecca nu! sen efter det drar jag dirr på träning. så vi hörs när jag är hemma igen, vilket blir vid 7 halv 8 något :) puss å kram!


spex & fotboll, 2011


godmorgon

hey! jag vaknade för någon timme sen. har bara hunnit äta frukost och kolla lite one tree hill sen dess ;)
snart ska jag väl börja fixa mig lite, tänkte shorts & linne? det är ju trots allt fint väder idag :D
men jag vet dock inte vad som händer idag. senare har jag ju träning, tror jag iaf.. måste snacka med min tränare sen så jag vet vad som händer!
jag ska iaf lägga upp bilderna ifrån spexet & avslutningen snart. bilderna från banketten va ju uppe imorse. så håll utkik här på bloggen.
ååh! måste ändra min header & design igen, är så sjukt trött på denna. usch! så ful!
haha, ha det bra sålänge!

bankett, 2011

 


glöm dina bekymmer, imorgon kommer det nya

nu har oliver, anton & sara stuckit hem. det blev 2 skräckfilmer, disturbia & resident evil 3, sjukt bra filmer båda 2! rekommenderas verkligen!!
nu ska jag plocka undan lite, ta bort sminket & sen sätta igång en film och somna till den.
imorgon är en ny dag! ska försöka hitta någon att umgås med, kanske stranden om det blir fint väder? sen är det träning på kvällen! har inte tränat på evigheter, så det ska bli skönt!
men skriver mer imorgon. ha det bäst! godnatt ♥
jag för några dagar sen;)

film

efter att vi fixade oss mötte vi upp sara & anton och körde till vellinge för att köpa kebab. så jäkla gott det va!
sen stack vi till ica, köpte energidricka & snacks, stack hem till mig och bara chillade gal1! sjukt härligt.
nu har anton & carro stuckit, och jag och sara ska sätta igång trassel.
senare kommer nog anton igen så ska vi ha lite disney filmkväll! :D mysigt!
vi hörs senare ! :)

fiiixxxxxxxxx

osminkade tjejer fixar sig för utgång !

frukost!

nu blir det hajar som hajar med caroline!


BACK!

hey! jag vet att min paus kom från ingenstans, men min pappa tog min dator så jag va utan den i några dar, sen så hade jag bankett, spex, matcher & piano så jag hade faktiskt inte tid eller lust att blogga!
men nu är det f*cking sommarlov! AAAHH!!! så jäkla naaaiis!
det firades igår med då avslutning, becci sjöng så jävla fint i kyrkan, och jag spelade solo på piano, jääävlar va jag va nervös!
sen stack jag, mamma & pappa till gränden och åt jättegod middag!
senare på kvällen kom carro, sara & sissel hit för att fixa sig! senare stack vi på fest. kvällen blev lagom kaosad, men ändå jävligt kul!
carro sov här. och nu ska vi se på Hajar som Hajar och äta chokladkakesmet med jordgubbar ! :D
kommer med bilder senare, HA DET UNDERBART!


jag och fina caroline!

äta, fest

hey!
hittade lite i stan idag, bl.a. till spexet vi ska ha i skolan, haha, kommer bli sjukast!
iaf, köpte lite till Maddy också, som hon kommer få ikväll.
JAPP, ikväll är fest feeeest hos Maddy, kommer bli så jäkla kul!!
Ska först äta här hemma, sen cyklar jag till henne där lite andra är tror jag :) kommer iaf bli så jäkla roligt!
så vi hörs nog imorgon, ha en riktigt fet lördag, för det kommer jag ha!! PUUSSSS ♥
hitta min brors studentmössa haha

godmorgon

vaknade för någon timme sen sådär. gick in till brossan och kollade på big brother.. jävla konstigt program det där alltså...
jaja, nu har jag snott åt mig hans dator, pallade inte starta min hehe ;)
snart ska jag börja fixa mig, sen tar jag bussen med carro till malmö för lite mer shopping och maskeradtittande, awesome. senare ikväll blir det hem till Maddy, och det kommer bli fetast, men mer om det senare.
riktigt fint väder idag med, tror faktiskt jag ska gå ut och sola lite!
men ni får ha det så bra sålänge, haaaj!
haha jättesöt bild på mig, min bror och mina kusiner!

grattis mjudie

grattis på födelsedagen älskade madison!
hoppas verkligen din dag har varit riktigt bra, och att du tappar din ipad i golvet så att den går isönder hehe :D
nä men 16 år nu, fan va härligt. och imorgon kommer det firas som fan! älskar dig mini!

stan

drar till stan nu och möter upp några ! :D
ska handla lite till banketten, skor & så :) vi hörs när jag kommer hem sen.
HAAAJ!


jobbjobbjobb

hej! förlåt världens sämsta uppdatering. men sanning är att jag verkligen inte har haft tid!
igår när jag kom hem ifrån stan så skulle jag beställa mina klänningar, och då började allting klydda . så jag kom inte till carro förräns vid typ elva haha! men när jag kom hade hennes mamma köpt jordgubbar och mjölkchoklad som vi smälte, åh så gott det va! fast dock började chokladen brinna eftersom vi värmde den för mycket hehe!

idag gick vi upp vid halv åtta, OCH JAG SOM SKULLE SOVA UUUUUUT! nähä du...! för om några minuter kommer Sara och Olivia hit, och då ska vi jobba i några timmar.
Sen kör Olivia mig hem och jag tar bussen till Malmö och möter upp Josse, Maddy & Linnea tror jag :)
Óch ikväll blir det FEST!!! awesome!
Sen IMORGON SKA JAG SOVA UUUUUT!!!!! Annars jäääävlar!

Hehe. Nä, men nu måste jag dra, ska borsta gaddarna och så, och sen möta mamma som kommer med mina skor, min moppehjälm och hörlurar som jag glömde hemma! :)
Ha det bäst, jag lovar att det kommer flera inlägg sen! Puss ♥



hahahaha, 2 bilder när vi red med 9an!
jääävlar va rädd jag va, och sen när jag klarade det, då blev det segerdans! :D


home from town

tja sötnosar!
va ju i skolan idag. gjorde spanska nationella, och det va sådär svårt, sen fortsatte jag på min klänning, är snaaart klar!
efter skolan idag stack jag till stan med carro, vi gick runt i alla affärer, snackade om allt mellan himmel och jord, och nu är jag hemma igen.
ska äta lite, spela piano, sen drar jag hem till carro, och där inväntar tjejkväll! riktigt härligt. och imorgon ska jag äntligen få sova uttt!! sköööööönt!
köpte detta linnet idag.
kommer passa skitsnygg med en svart topp eller ett linne :D

gråtande brudar

sitter hemma hos mig nu med malin, josse & maddy, linnea gikc för en stund sen. vi har precis sett på The Last Song, och alla började böla som fan utom maddy & linnea haha.
nu ska vi sätta igång en ny film, eller spela något spel.. hmm? sen sover Maddy här.
imorgon blir det nog stan med carro också efter skolan :D riktigt awesome, ska beställa min klänningar imorgon också. ska bara försöka hitta skor till, jävla svårt det är!!
men nu ska vi hitta på något, och imorgon är det skola, yeay!
puss & godnatt, ♥

RSS 2.0