one time

hey! längesedan, men har nt haft tillgång till en dator på typ heela helgen :( jag som hade tänkt blogga helt mycket!
men jaja.. här är min helg:
fredag
stack somsagt till falsterbo och träffade emma och linnea.. vi satt och snackade och så planerade lite :) efter ett tag kom emmas kompis dit. sen stack vi till ica och köpte typ chips & redbull.. vi skulle egentligen träffa några med så blev det ikke så vi stack hem till dem igen och kollade på film ist. somande ganska tidigt för att vara oss. men shit va skönt det va iaf!

lördag
vaknade av emmas äckliga väckar klocka typ 7 på morgonen. skulle följa med emma till hennes sånt öppet hus på henens skola.. haha, vi snoozade klockan typ 6 gånger innan vi gick upp. käkade, fixade oss, sen cyklade vi till skolan vid 9 något. sen stog vi där och bara kollade typ. haha, nä. men sen hittade jag hennes familj så gick jag med dom. käkade värsta feta brownien också, orkade bara halva sen gav jag bort den. sen blev det konsert.. shit va begåvade barn det va i den skolan. eller ja, jämfört med min skola ;) vid tolv slutade allting , så jag och emma stack till busshållsplatsen och snackade lite, skrattade somfan också! sen kom bussen som tog mig till malmö.
i malmö mötte jag upp carro, vi käkade lite, satt vid kanalen i det underbara vädret med varsin cola! SUMMERTIME!
vid halv 4 tiden stack vi på bio. Justin Bieber - Never Say Never. omg va underbar film. böla som fan haha! :( men den va verkligen sjuuuuuuukt bra!! när den va klar va vi tvunga att springa till bussen för att inte missa den. hann knappt komma hem innan jag skulle iväg igen. 20års kalas denna helgen också. stanna där hela natten.

söndag
vakande upp vid 10, käkade frukost och så, sen stack vi hem vid 12 något. va så enormt trött att när jag kom hem gick jag och la mig dirr igen. sov typ 3 timmar eller något. sen segade jag bara med film och mobilen. så idag har jag verkligen inte gjort något vettigt förutom att typ ta ner tallrikar ifrån mitt rum till köket, och gått ut med soporna haha! har inte mått så bra idag iheller.. hoppas det ändå blir skolan imorgon, vi får se!
och nu sitter jag här, helt nyduschad och ska gå och lägga mig vilken sekund som helst.
här fick ni i stort sett hela helgen, haha! vi hörs imorgon, ska försöka uppdatera så mycket jag kan! ha det bäst, godnatt! ♥
litta foton på mig ifrån helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0